Vanzare Casa de Vacanta/Pensiune, zona Bran,Magura, locatie pitoreasca - BV Imob 19206

Vanzare Casa de Vacanta/Pensiune, zona Bran,Magura, locatie pitoreasca

Descriere casa vila

  Agentia Imobiliara BV Imob va propune in reprezentare Excusiva spre vanzare o proprietate deosebita in zona Bran - Moeciu situata pe platoul pitoresc Magura. Comisionul pentru cumparator este 0!

  Domeniul se intinde pe o suprafata  de teren de 10000 mp si este compus din 1 Casa de Vacanta/Pensiune, 1 casa separata, foisor de capacitate mare, solar, zona de gratar, grajd, hambar, totalizand 14 camere, 10 bai, 3 terase, 3 balcoane.

  Recent s-a investit in renovarea proprietatii. S-au lacuit lambriurile, s-a zugravit interior exterior, instalatia termica a fost revizuita, s-a inlocuit instalatiile sanitare, s-au slefuit si lacuit dusumeaua, treptele, s-au inlocuit gresiile cu defecte, plus alte multe imbunatatiri. S-a investit astfel incat dumneavoastra sa preluati proprietatea in conditii optime tehnice si optice.

  Casa de vacanta/Pensiunea este de tip S+P+E+M, se intinde pe o suprafata utila de 420 mp dispensati dupa urmatoarea configuratie:
- Subsol: camera tehnica unde se afla centrala termica, camara, pivnita, baie, dormitor, debara.
- Parter: hol+casa scarii, debara, bucatarie - 17 mp, bar, studio, living 68 mp, 3 bai, 1 dormitor.
- Etaj: hol+casa scarii, 6 dormitoare, 5 bai, 2 balcoane.
- Mansarda: hol, 5 dormitoare, 1 debara, 1 baie, 1 sauna.

  Anul constructiei este 2005. Fundatiile sunt executate din beton, plaseul este din beton armat monolit. Constructia este realizata din lemn, termoizolatia este realizata cu vata minerala. Tamplaria( usi, ferestre cu geam termopan) sunt realizate din lemn de cires.

  Cea de-a 2 casa este construita in anul 2010 si cuprinde: 2 holuri, bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie.

  Proprietatea are in dotare centrala termica pe lemne si peleti( inclusiv varianta cu panouri solare), dispune de hidrofor, apa curenta, electricitate.

  Dispunem de documente cu memoriu tehnic de arhitectura, memoriu de rezistenta si al instalatiilor sanitare. Constructia este realizata conform standardelor.

  In acest pret se vinde mobilatat si utilata.

  Exista si posibilitatea de a achizitiona numai cladirea principala si 5000 mp teren aferenti pentru suma de 209.000 Euro. Pentru detalii va rog sa ma contactati.

  Ideala pentru investitite casa de vacanta sau pensiune Agroturistica avand in vederea dotarea cu hambar, grajd, solar, teren aferent desfasurarii multor activitati.

  Descriere emotionala: locatia este de vis! Situata in apropierea catelului Bran, comuna Moeciu, pe un superb platou la intrare in Magura de unde avem vedere 360 grade asupra Muntilor.
  Atmosfera este una de basm, odata ajunsi la locatie parca timpul se opreste in loc, sentimentul este unul de relaxare, rupere de cotidian.
  Va astept cu mare drag la vizionare sa-mi confirmati daca sentimentul este acelasi.
  Zona permite numeroase activitati: plimbari cu atv-ul, echitatie, agronomie, drumetii, ski, sanius, activitati off road, activitati cu biciclete, etc.
  Legat de foisor, zona de luat masa exterioara si gratarul. Este de departe cel mai frumos loc pe care l-am vazut pana acum. Terasa este acoperita( capacitate mare de locuri), toate piesele de mobilier sunt rustice(din lemn masiv) iar locul de gatit este inedit cu panorama 360 grade astfel incat sa ai inspira spre o arta culinara "la inaltime".
  Mai putem adauga faptul ca discretia este maxima, distanta suficienta fata de vecini astfel incat tu sa te bucuri cu familia, prietenii de liniste sau daca ai in gand o petrecere nu ai cum sa deranjezi pe cineva.

  Te invit cu ceam mai mare placere sa descoperi acest loc de poveste. 

  Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la orice ora.

  Pentru poze suplimentare si filmari va rog sa ma contactati.
  

  
  

  

  

  



ID Oferta: 19206

Pret Vanzare: € 309,000 
Numar Camere:14
Zona:Moieciu
Suprafata utila:490 mp
Reper:Magura
Numar Dormitoare:14
Tip casa:Individuala
Numar Bai:10
Regim Inaltime: S+D+P+1E +Pod+M
Numar Bucatarii:2
An Constructie:2008
Suprafata Teren:10000 mp
Disponibilitate:liber la vanzare
Actualizat la: 25 Ianuarie 2021
Numar de afisari: 3194

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finisat
  • Ferestre: Term. lemn
  • Structura: Lemn
  • Materiale: Beton Armat, Lemn
  • Izolatii termice: Interior
  • Acoperis: Tabla
  • Locuri Parcare: 8/In curte
  • Incalzire: Centrala pe lemne
  • Terasa: 3
  • Bucatarie: Mobilata, Separata, Utilata
  • Alte Dotari: Camera Tehnica, Dressing, Frigider, Masina rufe, Pivnita, Sauna, Scara interioara, Senzor incendii, TV, WC Serviciu
  • Utilitati: Apa, Curent, Fosa septica