Vanzare apartament 4 camere pe 2 niveluri, 3 bai, bloc Vila, Urban Residence - BV Imob 22659

Vanzare apartament 4 camere pe 2 niveluri, 3 bai, bloc Vila, Urban Residence

Descriere apartament

 Agentia Imobiliara BV Imob va propune in Exclusivitate spre vanzare un superb apartament de 4 camere situat intr-un bloc tip Vila in ansamblul rezidential Urban - Splendor Residence.

 Imobilul se intinde pe o suprafata decomandata de 140 mp dispensati pe 2 niveluri: la etajul 3 avem 1 hol, 2 bai, 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 1 terasa iar la mansarda avem 1 hol, 1 camera de dimensiuni generoase, 1 baie, 1 debara, 1 dressing.

 Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, la etajul 3 avem incalzire prin pardoseala iar la masarda incalzire prin calorifere de aluminiu.

 Imobilul se vinde utilat ( inclusiv masina de spalat vase) si partial mobilat. Dispune de sistem de racire prin aer conditionat.

 In pretul afisat este inclus un loc de parcare in curtea blocului prin acces tip bariera cu deschidere din telecomanda.

 Splendor Residence este primul proiect de anvergura a dezvoltatorului Urban, acest ansamblu a fost construit in anul 2014 si a reprezentat un etalon de calitate prin care s-a facut remarcat si apreciat in topul preferintelor cumparatorilor. 

 Proiectul Splendor Residence reprezinta o experienta de habitat aparte: blocuri tip Vila cu regim mic de inaltime, spatii verzi, arhitectura deosebita, loc de joaca pentru copii securizat.

 Amplasarea este de exceptie pe strada 1 decembrie 1918 conferind acces rapid catre Coresi Mall, Piata Tractorul, scoala, gradinita, statie mijloc de transport in comun dar in acelasi timp evitand forfota de pe Blv. 13 Decembrie. 

 Concluzionand; acest tip de imobil este destul de rar intalnit, o sa va bucurati de liniste multa, un complex modern cu infrastura deosebita. Structura imobilului cu multe dependinte, 3 bai, posibilitatea de amenajare a living-ului cu bucataria separata( are loc special prevazut pentru geam), scara interioara care delimiteaza cele 2 niveluri ofera posibilitati nenumarate de configurare ale apartamentului. In acest moment spatiul de la mansarda este folosit ca si loc de joaca pentru copii dar poate fi transformat cu usurinta in loc de relaxare sau dormitoare. Aceste considerente pun si mai mult accentul pe locul pe care il putem numi  "acasa" dar in acelasi timp este un veritabil apartament de vacanta de care sa va bucurati impreuna cu familia si prietenii venind la munte.

 Pentru intrebari suplimentare va raspund cu mare placere la orice ora.

 

 

 

 

 

 

 

 



ID Oferta: 22659

Pret Vanzare: € 179,000 
Zona:Tractorul
Suprafata utila:140 mp
Confort:1
Compartimentare:Decomandat
Etaj:3/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:3
Numar Balcoane:1
Reper:Urban Residence - Splendor
Tip Imobil:Vila
Numar Camere:4
An Constructie:2014
Structura:Caramida
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 24 Ianuarie 2022
Numar de afisari: 1256

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Imbunatatit
  • Ferestre: Termopan
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Usa intrare: Metal
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Mobilat: Modern
  • Bucatarie: Mobilata, Separata, Utilata
  • Locuri Parcare: 1/Securizata
  • Acces:
  • Interfon: da