Vanzare Spatiu Birouri 4cam, zona Centrul Civic, langa Afi Mall, 90 mp - BV Imob 22310

Vanzare Spatiu Birouri 4cam, zona Centrul Civic, langa Afi Mall, 90 mp

Descriere spatiu birouri

  Agentia Imobiliara BV Imob va propune spre vanzare in reprezentare Exclusiva cu 0 % comision pentru cumparator un spatiu pentru birouri situat in Centrul Civic al Brasovului pe Strada Mihail Kogalniceanu vis a vis de Afi Mall la etajul 2 al unei constructii de 10 nivele denumita Centru de Afaceri "Roland".

  Spatiul are 4 camere se desfasoara pe o suprafata de 90 mp utili dispensata pe o structura decomandata astfel: 1 hol, 3 spatii de birouri, 1 baie. Am atasat schita in acest sens. Spatiul se poate recompartimenta de tip open space. Pentru detalii va rog telefonati.

  Spatiul este intabulat ca si spatiu de birouri, dispune de extras de carte funciara, se poate vinde si prin credit ipotecar sau prin program de accesare fonduri Europene. 

  Dispune de incalzire prin centrala termica proprie, instalatie pe cupru, ferestre cu geam termopan, numeroase imbunatatiri. Spatiul dispune de finisaje bune.

 Cladirea este prevazuta cu 2 lifturi moderne, monitorizare video.

  Pozitionare excelenta, vedere pe 2 parti fiind luminos. Vederea este superba, aerisita, vedere urbana si montana.

  Amplasament de exceptie in plin centrul de afaceri al brasovului, in zona regasim concentrarea cea mai mare pe segmentul bancar, asigurari, activitati de consultanta, Camera de Comert, Primaria Noua, Cabinete Notariale, Cabinete Avocatura, Experit Contabili, Directia Generala a Finantelor Publice.

   Infrastructura de exceptie: peste drum se afla statia de mijloc de transport in comun pentru principalele linii care tranziteaza orasul, imprejurul cladirii se afla cea mai mare parcare centrala din Brasov cu peste 200 de locuri locatia fiind usor accesibila din toate punctele de vedere.

  In imediata apropiere avem numeroase centre horeca(restaurante, cafenele), la parterul blocului se afla cafenea si fast food.

  Avand in vedere consideratiile cele de mai sus in aceasta cladire au ales sa isi stabileasca birourile renumiti avocati, experti contabili, firme de consultanta, holdinguri si firme de IT.

  Ideal atat pentru business propriu cat si pentru investitie spre inchiriere.

  Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie la orice ora.

  

  ID Oferta: 22310

Pret Vanzare: € 117,000 
Zona:Centrul Civic
Suprafata utila:90 mp
Reper:Mihail Kogalniceanu
Etaj:10
Tip Spatiu:Cladire birouri
Dispunere:Compartimentat, Intrare separata
Clasa Birouri:B
Stadiu:Finisat
An Constructie:1990
Acces:Autobuz, RATB
Disponibilitate:liber la vanzare
Actualizat la: 19 Noiembrie 2021
Numar de afisari: 763

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala pe gaz
  • Lifturi: 2
  • Finisaje:  plansee beton armat, ferestre term. pvc, podele gresie
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz, Telefon
  • Alte Dotari: