Vanzare teren intravilan, Bran Simon, pozitionare de exceptie,1163 mp - BV Imob 21123

Vanzare teren intravilan, Bran Simon, pozitionare de exceptie,1163 mp

Descriere teren

 

Agentia Imobiliara BV Imob va propune in reprezentare Exclusiva spre vanzare un teren in zona Bran - Simon, mai exact pe strada Lunca Simonului nr. 2 beneficiind de o pozitionare superba avand suprafata de 1163 mp. Comisionul pentru intermedierea acestei proprietati este 0 !

  De ce mentionam pozitionarea terenului ca fiind de exeptie? O sa descriu in cele ce urmeaza o analiza cu multe considerente atat din punct de vedere al potentialului de investitie pentru constructia unei Pensiuni cat si din puctul de vedere pentru rezidenta.

  Pe scurt: terenul se afla la 2 km de castelul Bran, la 1 km de soseaua nationala ce leaga Brasovul de Pitesti si la 150 metri de drumul asfaltat Simon. Terenul este plat, marginit de raul Simon, toate utilitatile sunt langa proprietate, exista imprejmuire, geometria este ideala iar privelistea este superba.

  Pe larg descrierea. Cand intentionam sa achizitionam un teren intr-o zona pitoreasca ca Bran:
  - nu ne dorim ca locatia noastra sa fie la drumul principal ( ne dorim liniste, sa ne integram in atmosfera de basm pe care o ofera aceasta zona dar nici departe de soseau principala; distanta fata de drumul pricipal este de 150 m)
  - ne dorim sa fim usor de reperat de catre clienti/rude/prieteni ( de la soseaua nationala dupa Castelul Bran urmarim indicatorul Simon si mergem 1 km iar locatia noastra este vis a vis de brutaria Garbacea la 150 m in stanga intre pensiunile Monica si Claudia. Drumul este asfaltat, nu sunt pante, pericole si cu siguranta clientii/musafirii vor aprecia infrastructura pana la locatie. Puteti cauta pe google maps strada Lunca Simonului nr. 2 pentru o observare in detaliul a pozitionarii.
  - ne dorim ca terenul sa fie cat se poate de plat pentru a exploata la maxim potentialul ( suprafata terenului este ideala).
  - ne dorim sa nu fim inghesuiti de vecini. Avem avantajul ca terenul este marginit de raul Simon, constructiile numeroase se afla pe partea cealalta a raului. Acest aspect contureaza si mai mult latura pitoreasca a locului. 
 - ne dorim ca pensiunea/Vila pe care o vom construi sa beneficieze de priveliste ( punctam maxim cu peisaje colinare si muntele Piatra Craiului).
 - ne dorim ca impartirea terenului sa fie de forma unui patrat/dreptunghi ( geometria este optima).
 - ne dorim sa fim un pic retrasi fata de forfota Branului care atrage numerosi turisti dar nici departe de puctele de interes ( suntem la 1 km de drumul national si la 2 km de Castelul Bran unde regasim numeroase restaurante cu specific, magazine).
 Sunt multe de aspecte de mentionat dar cel mai bine va invit la o vizionare sa simtiti pulsul acestui loc superb.
 Am atasat poze cu amplasarea terenului, privelistea si imprejurimile astfel incat sa fiti siguri ca deplasarea dumneavoastra pentru a vizita aceasta proprietate sa fie corelata cat mai aproape cu asteptarile.

 Am atasat si o filmare cu drona pentru a surprinde toate aspectele acestui superb teren. Deschideti youtube si tastati in motorul de cautare:
" Teren Bran Simon pozitionare de exceptie". Puteti vizualiza si trimite familiei/prietenilor link-ul prezentarii. Daca dorit sa va trimit aceasta prezentare pe wat''s up va rog sa-mi scrieti.

 Proprietatea este libera de sarcini, dispune de extras de carte funciara, exista certificat de urbanism.

 Se pot achizitiona inca 2 parcele alaturate de 1287 mp respectiv 1291 mp. ( in pozele atasate sunt prezentate impartirea parcelelor din suprafata total de 4000 mp).

 Pentru intrebari suplimentare va stau la dispozitie la orice ora.
 

 



ID Oferta: 21123

Pret Vanzare: € 42,000 37
Zona:
Suprafata:1163 mp
Reper:Lunca Simonului nr. 2
Fronturi:2
Localizare:Intravilan
Deschidere:15 ml
Tip teren:Construibil
Strazi:Asfaltate
Pretabil:Agrement, Case / vile
Actualizat la: 15 Octombrie 2021
Numar de afisari: 1854

Video

Caracteristici generale

  • Distanta utilitati: Pe Teren
  • Utilitati: Apa, Cablu TV, Canalizare, Curent, Gaz
  • Alte caracteristici: Deschidere la strada circulata, Iluminat stradal, Oportunitate de investitie, Teren imprejmuit