Vanzare apartament 2 camere Urban Residence, parcare subterana,mob/uti - BV Imob 18228

Vanzare apartament 2 camere Urban Residence, parcare subterana,mob/uti

Descriere apartament

  Agentia Imobiliara BV Imob va propune in Exclusivitate spre vanzare un superb apartament in unul dintre cele mai titrate ansamble rezidentiale din orasul brasov: Urban Residence Pentha din vecinatatea Coresi Mall, apartamentul fiind situat pe Strada Ioan Popasu nr. 5 la etajul 8 al unui bloc de 9 nivele dat in folosinta in luna septembrie 2019.
 
  Imobilul se vinde in pretul afisat asa cum se vede in poze, la cheie, complet mobilat si utilat cu foarte mult bun gust. De asemenea in pretul afisat este inclus si un loc de parcare in subteranul blocului.

  Apartamentul se afla intr-o stare impecabila, electrocasnicele si mobila fiind pe comanda noi.

  Imobilul se desfasoara pe o suprafata de 67 mp dispensati astfel: 1 hol, 1 debara, 1 dormitor, 1 baie,1 living open space cu bucataria, 2 terase.

  Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie care genereaza incalzire prin pardoseala in tot apartamentul. Pentru vara a fost montat sistem de racire prin aer conditionat. Finisajele sunt premium si in garantie.

  Complexul Rezidential Urban s-a remarcat ca fiind unul dintre cele mai calitative ansambluri. Blocul este prevazut cu 2 lifturi de ultima generatie, sistem de monitorizare video, acces prevazut cu bariera prin actionare din telecomanda, parcari subterane, arhitectura deosebita.

  Apartamentul a fost ales de catre actualii proprietari cu mare grija inca de la faza de proiect astfel incat sa confere cea mai buna pozitie: in plin punct cardinal Sud, beneficiind de multa lumina si soare. 
  Etajul este cel mai optim ales: penultimul etaj astfel incat sa avem o vedere larga, aerisita catre muntele Tampa si a capta cat mai multa lumina.
  Imobilul nu are pereti exteriori, fiind amplasat pe mijloc are un coeficient termic foarte bun.
  Orientarea selectata a fost cea catre parc avand foarte multe plusuri: peisagistica de exceptie, posibilitatea de a supraveghea din imobil copii de la locul de joaca amenajat in fata blocului si lipsa zgomotului deoarece soseaua este pe latura opusa a blocului. 
  Complexul este in totalitate finalizat neexistand posibilitatea de a se construi o alta cladire in fata blocului sau in imprejurimi. Sentimentul este unul de liniste, armonie.

  Infrastructura este una de exceptie: vis a vis de Coresii Mall; magazinul Mega Image este in imediata apropiere la fel si statia de mijloc de transport in comun.

  Apartamentul este liber la vanzare.

  Ideal pentru investitie spre inchiriere sau pentru rezidenta.

  Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la orice ora.

  

  

  
 



ID Oferta: 18228

Pret Vanzare: € 96,500 
Zona:Tractorul
Suprafata utila:67 mp
Confort:1
Compartimentare:Decomandat
Etaj:8/9
Nr. etaje imobil:9
Numar Bai:1
Numar Balcoane:2
Reper:Coresi mall-Urban Residence Pentha
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:2
An Constructie:2019
Structura:Cadre
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 25 Ianuarie 2021
Numar de afisari: 2017

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Finisat
  • Ferestre: Termopan
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Mobilat: Modern
  • Bucatarie: Deschisa, Mobilata, Utilata
  • Locuri Parcare: 1/Subterana
  • Acces:
  • Interfon: da
  • Lift: da