Vanzare apartament 2 camere, bloc 2019, Coresi, etaj 4/5, mobilat/utilat - BV Imob 20802

Vanzare apartament 2 camere, bloc 2019, Coresi, etaj 4/5, mobilat/utilat

Descriere apartament

Descriere Tehnica:

Agentia Imobiliara Saturnimob va propune in Exclusivitate spre vanzare un superb apartament de 2 camere situat in unul dintre cele mai prestigioase ansambluri rezidentiale din Brasov: Avantgarden Corresi la etajul 4 al unui bloc prevazut cu lift de 5 nivele.

Apartamentul este de tip decomandat, se desfasoara pe o suprafata de 53 mp dispensata astfel: 1 hol, 1 debara, 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie separata, 1 terasa.

Imobilul se vinde compet mobilat si utilat asa cum se vede in poze. Mobilerul este achizitionat de la Mobexpert iar electrocasnicele sunt alese din gama Premium. Cele 2 televizoare sunt Led Ultra HD.

Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie iar finisajele sunt calitative. In hol, baie si bucatarie proprietarul a ales gresie iar in dormitor si living a fost montat parchet. S-a instalat senzori de fum ( in apartament nu se fumeaza), corpurile de iluminat sunt pe Led, este instalat internetul si televiziunea, accesul in imobil este pe baza de cheie si card, videointerfon.

Dispune de boxa si loc de parcare ( ambele au extras de carte funciara separat). Acestea sunt incluse in pretul afisat. Locul de parcare are blocator electric prin actionare din telecomanda.

Apartamentul este intabulat si liber de sarcini.

In acest moment este inchiriat. Daca se doreste achizitia pentru rezidenta avem rugamintea la o flexibilitate de ocupare a spatiului de 30 de zile necesar relocarii chiriasului. Daca se doreste investitia spre inchiriere, chiriasul este de acord sa prelungeasca contractul de inchiriere.

 Descriere emotionala:

  Coresi Avantgarden are urmatorul slogan: " Viata traita din plin";  se mandresc ca au peste 10 de ani de experienta pe piata rezidentiala iar 1300 de familii au gasit sensul cuvantului  "acasa". Ansablul rezidential Coresi Avantgarden precizeaza ca au certificat ISO 9001:2015, un sistem de Management al Calitatii acreditat.

  Am avut placerea de a prelua un apartament in acest frumos ansablu si doresc sa va impartasesc din experienta mea privind acest superb apartament.

  Sa incepem cu amplasarea: practic cobori din casa si esti la Coresi Mall; drumul pana la locatie este complet asfaltat iar infrastructura ne confera avantajul de a avea deschidere rapida catre rute alternative pentru a degreva traficul de pe Strada 13 Decembrie.

  Finisajele sunt intradevar asa cum se lauda Coresi Avantgarden: cu atentie la detalii. Am simtit diferenta fata de multe alte ansambluri rezidentiale: izolatie fonica si termica de exceptie( pe site-ul lor sunt foarte multe detalii tehnice, nu o sa le enumar dar va asigur ca am simtit cladirea foarte bine inchegata si atentia lucrului bine facut).

  Detaliile privind finisajele scarii, spatiile auxiliare impresioneaza, arhitectii, designerii, si-au facut foarte bine treaba, se apropie foarte mult de termenul de "Lux". Casa scarii este din granit si insertii de lemn. Liftul este de ultima generatie.

  Acum sa discutam despre starea apartamentului: impecabila! Chiriasul a fost atent selectionat si are grija de imobil asa cum ar fi al lui. Mobila si electrocasnicele au fost atent selectate.
 Constructorul din punctul meu de vedere a facut o treaba exceptionala, cartierul are o arhitectura aparte, exista pista pentru biciclete, zona de joaca pentru copii, parc, centre de infrumusetare, spatii comerciale diverse la parterul blocurilor dar peste drum avem avantajul a regasi Coresi Mall.

 Serviciul de intretinere spatii verzi, curatare trotuare, dezapezire, curatenie sunt prin contract cu dezvoltatorul astfel incat sa se pastreze un standard ridicat de habitat.

Proprietarul de la stadiul de proiect a facut o alegere inspirata atat ca etaj: 4/5 ( intermediar, suficient de inalt sa nu fie praf, zgomot si sa beneficieze de o vedere aerisita. Blocul a fost si el atent selectat astfel incat sa nu fim pozitionati direct la sosea, feriti de zgomot dar in acelasi timp accesul sa fie usor catre punctele de interes.

  Oricat m-am straduit sa gasesc minusuri la acest apartament nu prea am gasit;  poate usor pretul cam ridicat la prima vedere, dar daca luam in in calcul toate considerentele de mai sus constatam ca are o rata de amortizare a investitiei extrem de rapida daca vorbim de inchiriere, iar daca vorbim de experienta de habitat este: nepretuita.

  Daca v-am starnit interesul va astept cu drag la o vizionare sa va convingeti asupra aspectelor mentionate mai sus.

 

 

 



ID Oferta: 20802

Pret Vanzare: € 92,900 
Zona:Tractorul
Suprafata utila:53 mp
Confort:1
Compartimentare:Decomandat
Etaj:4/5
Nr. etaje imobil:5
Numar Bai:1
Numar Balcoane:1
Reper:Avantgarden Coresi
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:2
An Constructie:2019
Structura:Cadre
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 31 Martie 2021
Numar de afisari: 1211

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Stadiu: Imbunatatit
  • Ferestre: Termopan
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Mobilat: Mobilat, Modern
  • Bucatarie: Mobilata, Separata, Utilata
  • Locuri Parcare: 1/In fata blocului
  • Acces:
  • Interfon: da
  • Lift: da