Vanzare Teren intravilan, zona Harman, cabana,gradina amenajata - BV Imob 24095

Vanzare Teren intravilan, zona Harman, cabana,gradina amenajata

Descriere teren

 Agentia Imobiliara BV Imob va propune in Exclusivitate spre vanzare cu 0% comision un teren intravilan( Str. Timisului nr. 58), in suprafata de 535 mp situat in comuna Harman la iesire spre Podul Olt in zona de case noi.

 Drumul pana la locatie este lejer, asfalt impecabil pe DJ 112 iar cand facem dreapta sa intram pe Strada Timisului avem drum pietruit fara gropi. ( am atasat in anunt pe harta localizarea exacta a terenului). La intrarea pe drumul pietruit s-au montat deja stalpi pentru iluminatul public.

 Terenul se afla intre case, este imprejmuit cu gard metalic si are o impartire dreptunghiulara ideala: deschiderea la drum este de 31 m iar latimea este de 17 mp.

 Terenul se vinde asa cum se vede in poze: cu cabanuta constructie din lemn care cuprinde 2 camere, mobilier si dotari aferente, veranda, piscina, loc de joaca pentru copii, trambulina, gratar, balansoar.

 Electricitatea este data de panourile solare(noi in garantie)care suporta frigider, televizoare, pompa de apa si cam tot ce este necesar intr-o gospodarie.

 Pentru apa avem put forat.

 Proprietatea este ideala pentru a iesi din cotidianul zilnic la relaxare sau pentru rezidenta. Imprejur sunt case noi construite.

 O caracteristica importanta a proprietatii este linistea. ( drumul din fata casei nu este de tranzit; avem astfel asigurat si aer curat fara praf).

 Vizionari se pot face oricand ( avem cheile de la locatie).

 Pentru intrebari suplimentare va stau la dispozitie la orice ora.ID Oferta: 24095

Pret Vanzare: € 37,900 
Zona:Harman
Suprafata:535 mp
Reper:DJ 112, Str. Timisului 58
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:31 ml
Tip teren:Construibil
Pretabil:Case / vile
Actualizat la: 2 Iunie 2023
Numar de afisari: 61

Caracteristici generale

  • Utilitati:
  • Alte caracteristici: Iluminat stradal, Teren imprejmuit