Apartament 2 camere,Astra,56mp,mob/utilat,panorama,2parcari,boxa - BV Imob 24490

Apartament 2 camere,Astra,56mp,mob/utilat,panorama,2parcari,boxa

Descriere apartament

 Agentia Imobiliara BV Imob va propune spre vanzare in sistem de reprezentare Exclusiva cu 0 comision un apartament deosebit situat in cartierul Astra pe Bulevardul Saturn 41, Scara G la etajul 10/10 al unui bloc constructie solida pe cadre de beton armat.

 Acoperisul blocului este refacut iar liftul este complet schimbat(am atasat poze cu acoperisul si liftul).

 Imobilul se vinde in pretul afisat complet mobilat si utilat exact asa cum se vede in poze: sistem de aer conditionat( montat in anul 2021,programabil prin aplicatie din telefon, garantie 5 ani), masina de spalat vase Beko, masina de spalat rufe, frigider Arctic Silver metalic, plita sticla Electrolux, Hota sticla Electrolux, cuptor electric fatada Sticla, cuptor micounde incorporat in mobila, TV  Smart LED Ultra 4K Curbat 123 cm Samsung, Sistem de sunet de inalta fidelitate Panasonic. Mobilierul are sisteme de amortizare de cea mai buna calitate de la Blum, bar living prevazut cu sistem de iluminare LED, canapea este de catifea de la Staer extensibila prevazuta cu laterale din sticla pentru suport pahare, usa de la debara este pictata, tot sistemul de iluminare este pe lampi LED, cu telecomenzi individuale pt bucatarie, sufragerie si dormitor astfel incat se poate regla intensitatea, culoare calda/rece. Toate prizele sunt din sticla iar intrerupatoarele sunt din sticla cu sistem touch. Braul mobilierului de bucatarie este din sticla pe comanda - cascada Plitvice din Croatia, priza de sticla este incorporata in culoarea apei. Suplimentar s-a montat sistem de iluminare pe benzi Led cu telecomanda pentru a ilumina cascada bucatariei; in sufragerie si balcon sunt montate benzi Led reglabile din telecomanda in diverse culori pentru un plus de ambianta nocturna. Baia este prevazuta cu sistem de ventilatie performant pe touch cu aerisire imediata. Chiuveta bucatariei este din compozit la care s-a aplicat sistem de spalare retractabil pe magnet cu buton de reglare a presiunii apei.

 Imobilul se intinde pe o suprafata de 56 mp dispensata astfel: 2 holuri, 1 camara, 1 debara, 1 bucatarie separata, 1 living, 1 dormitor, 1 baie, 2 balcoane.

 Apartamentul este prevazut cu incalzire prin centrala termica proprie Ariston( incastrata in mobila de bucatarie) iar finisaje sunt foarte bune. Gresia este productie Spania, balcoanele sunt izolate interior cu vata bazaltica, prevazute cu calorifere slim( nu transpira geamurile de mari dimensiuni), usa trecere intre balcoane este din termopan cu etansare superioara caramizi de sticla pentru a dispensa lumina, blaturile balcoanelor sunt imbracate in lemn in aceiasi nuanta cu tocurile usilor de trecere din sufragerie. Instalatia electrica este schimbata, priza de mare putere pentru aer conditionat/masina de spalat rufe si priza de putere pentru centrala termica/masina de spalat vase/cuptor electric. S-a aplicat vopsea decorativa Stucco pe peretele de la hol, sufragerie si dormitor.

 Privelistea este deosebita, vederea este aerisita catre muntele Tampa, Piatra Mare si Bunloc fara a exista posibilitatea unei constructii in fata blocului care sa obtureze panorama. Vederea este atat montana cat si urbana, care combina modernismul cu natura intr-un mod ideal. Drept urmare s-au montat geamuri termopan cu dimensiunile marite ale ferestrelor pentru a beneficia cat mai mult de priveliste.

 Imobilul este insorit si luminos. Pozitionat catre punctele cardinale Sud-Vest, capteaza soarele si lumina de la ora 10 pana la inserat. Apusurile sunt superbe catre muntele Tampa.

 Se vor preda in momentul vanzarii si 2 locuri de parcare concesionate de la primarie. Pozitia parcarilor este cea mai buna. 1 loc de parcare exact in fata blocului iar celalat loc de parcare este primul din spatele blocului(exista usa de iesire si in spatele blocului).

 La semnare se va preda si cheia de la o boxa generoasa de 9 mp prevazuta cu aerisire naturala situata facil deasupra imobilului. Iesirea pe terasa blocului este foarte usoara, prevazuta cu usa de acces direct din casa scarii. Pe acoperis sunt instalati piloni de beton si se pot pune pergole, sezlonguri pentru a beneficia de vederea 360 grade a orasului.

 Casa scarii este foarte curata, usile intrarii in bloc sunt din termopan mahon, liftul este complet schimbat(cabina,motor, cabluri, frane).

 Apartamentul are extrasul de carte funciara liber de sarcini. Actele au fost verificate in prealabil de Notarul Public, va putem pune la dispozitie Opinia Notariala. Imobilul poate fi achizionata si prin credit ipotecar( nu sunt modificari efectuate pe structura de rezistenta).

 Vizionari se pot face oricand( avem cheile de la locatie).

 De la semnare apartamentul se poate preda in termen de maxim 7 zile.

 Blocul este inconjurat de verdeata, arbori armonios dezvoltati, gradini, alei de promenada.

 In capatul blocului sunt amenajate foisoare cu banci, mese de sah, echipamente fitness.

 Desi blocul este construit in anul 1973 are structura de rezistenta excelenta, confirmare pe care o veti primi de la Presedintele Asociatie de proprietari, edificarea constructiei fiind compusa din 8 scari are o amprenta la sol cu un grad de torsiune excelent in cazul unui eventual cutremur.

 Asociatia de proprietari Saturn 41 este printre primele asociatii de proprietari din Brasov care au depus dosar complet la primarie cu firma autorizata pentru anveloparea blocului si montarea de panouri solare solare pentru energie verde cu 0 costuri pentru locatari. Se preconizeaza finalizarea proiectului in maxim 1 an.

 Infrastructura este deosebita: 2 statii Ratbv situate in imediata apropiere, magazin Profi Non Stop, scoala, gradinita, benzinarie, Kaufland, Carrefour in imediata apropiere. Pozitia blocului ofera acces rapid catre iesire spre Bucuresti, catre soseau de centura dar si acces fara trafic catre centrul orasului situat la 5 km distanta unde se poate ajunge pe 3 cai,:Bd Saturn, Calea Bucuresti sau strada Minerva evitand orice trafic posibil.

 Pentru poze suplimentare si video va rog sa ma contactati.

 Imobilul este ideal pentru apartament de vacanta, investitie spre inchirierere( garantam un randament de inchiriere de 450 de euro/luna), cat si pentru rezidenta.

 Pentru intrebari suplimentare va stau la dispozitie la orice ora.

 

 



ID Oferta: 24490

Pret Vanzare: € 89,000 
Zona:Astra
Suprafata utila:56 mp
Confort:1
Compartimentare:Semidecomandat
Etaj:10/10
Nr. etaje imobil:10
Numar Bai:1
Numar Balcoane:2
Reper:
Tip Imobil:Bloc
Numar Camere:2
An Constructie:1973
Structura:Cadre
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 26 Ianuarie 2024
Numar de afisari: 429

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Interior
  • Stadiu: Imbunatatit
  • Ferestre: Termopan
  • Pereti: Faianta, Lavabil
  • Usa intrare: Metal
  • Pardoseli: Gresie, Parchet
  • Incalzire: Centrala proprie
  • Mobilat: Modern
  • Bucatarie: Mobilata, Separata, Utilata
  • Locuri Parcare: 2/In fata blocului
  • Acces: Mixt
  • Interfon: da
  • Lift: da